TOP

Belmont 4*

(0 Reviews)
Belmont ski & spa hotel 4* se nalazi  na oko 800 m od ski lifta i 1500 m od centra. Hotel raspolaže sa 53 sobe i 14  apartmana i studija.
Sve sobe imaju SAT – TV, telefon, mini bar, besplatni Wi-Fi internet, kupatilo i fen. Apartmani sadrže dnevnu sobu odvojenu od spavaće, balkon, SAT – TV, besplatan Wi-Fi internet, telefon i kupatilo sa kadom.
Gostima hotela na raspolaganju su restoran, tradicionalni bugarski restoran, sef na recepciji, skijašnice za ostavu sopstvene ski opreme, bazen, fitnes, sauna, solarijum, jacuzzi, masaža, noćni klub.
Besplatno je korišćenje bazena, fitnesa, saune, sefa, parkinga i mini bus prevoza do gondole.
Cene su date u € po osobi dnevno na bazi polupansiona za dvokrevetnu i jednokrevetnu sobu odnosno po sobi dnevno na bazi polupansiona za studio i apartman. Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.
Maksimalan broj osoba:
-  u dvokrevetnoj sobi – 2 odrasle osobe i 1 dete do 12 godina
-  u studiju/apartmanu – 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-  Smeštaj na bazi polupansiona
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-  Prevoz
-  Boravišnu taksu u iznosu od 1€ po osobi dnevno – plaćanje u agenciji
-  Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja i ostale individualne troškove
POPUSTI I DOPLATE:
-  Deca do 2 godina gratis
-  Deca od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju imaju popust 75%
-  Deca od 2 do 12 godina na zasebnom ležaju imaju popust 50%
-  Doplata za novogodišnju večeru (obavezno) – 70 €, deca do 12 godina – 35 €
NAČIN PLAĆANJA:
- 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana da je rezervacija otkazana.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS, br. 52/2019 Član 35 stav 16 tč. 1)
– U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
Cenovnik br 1 od 17.12.2021.
Sve informacije možete dobiti na broj telefona 065/ 8 018 777
Svaka promena i otkaz nastali u periodu do 10 dana od putovanja se naplaćuju 30% od ukupne cene aranžmana.
-  Ulazak u sobe je u 14h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11h.
-  Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju i na spratnost smeštaja i deo zgrade se ne može uticati.
-  Sve kvarove i nedostatke, ukoliko ih ima, prijaviti recepciji hotela, kako ne bi došlo do problema pri odjavljivanju iz hotela.
-  Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Putnici se mole da se informišu o Zakonu o zabrani pušenja i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa kao i kućnog reda hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
Cenovnik br 1 od 17.12.2021.
   

Organizator ovog putovanja je T. A. Hellena travel , Niš Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja i cenovnik/program putovanja T. A. Hellena travel, Niš Katalog „Leto 2022.“ kao i Opšti Uslovi Putovanja i cenovnik/program putovanja T.A. Hellena travel su sastavni deo ovog cenovnika.

You don't have permission to register