TOP

Letnja avantura u magičnoj Turskoj

(0 Reviews)
Tim Wonder Kamp-a vodi vas u prekrasnu avanturu, u zemlju koja će vas osvojiti svojim živopisnim bojama i bojama, u zemlju koja je idealan spoj kulture i religije, zemlja koja je spoj dva kontinenta …
U Istanbulu – putovaćemo vremenom između prošlosti i budućnosti, divićemo se magičnim bazilikama, crkvama, sultanskim palatama, osetićemo mističnost istoka i modernost zapada.
U Antaliji ćemo uživati u morskom vazduhu, luksuznim hotelima, prirodnim pejzažima i vodopadima, igrama na plaži i upoznaćemo se sa raznolikošću lokalnog načina života.
Svakodnevne aktivnosti, zabave i jedinstveni program kampa organizuje profesionalni tim Wonder Kamp-a. Program je namenjen svim učesnicima da se pronađu i pruža sjajnu priliku za zabavu, opuštanje i uživanje.
Program:
08.07.
22:00  Sastanak sa grupom
22:30  Polazak za Tursku
09.07.
11:00  Dolazak u Istanbul
11:30  Razgledanje Istanbula: kula Galata, trg Taksim i hotel Pera Palas, gde je Agata Kristi napisala čuveni roman Orient Ekpres.
18:00  Smeštaj u hotel. Večera i noćenje.
10.07.
08:00  Doručak i priprema za polazak za Antaliju – Side.
18:30  Dolazak u Antaliju u popodnevnim časovima, smeštaj u hotel i večera.
11.07. – 15.07
08:00  Doručak
09:30  WSC zabavne aktivnosti. Fakultativni izleti po vašem izboru.
13:00  Ručak
15:30  Vodene ludorije
19:30  Večera
21:00  Večernje aktivnosti: bioskop, karaoke …
16.07.  
09:00  Doručak i odjava iz hotela
12:30  Ručak u hotelu i slobodno vreme
23:00  Polazak za Istanbul.
17.07.
11:00  Dolazak u Istanbul i smeštaj u hotel
14:00  Popodnevni razgled vizantijsko-sultanskog Istanbula, palate Ibrahim-paša, sultanskog kupališta Hurrem, Aja Sofije, Top Kapi Palata itd.
19:00  Večera u hotelu
21:00  Završna večernja zabava sa krstarenju Bosforom. JEDINSTVENA ZABAVA i iznenađenje za sve diplomce.
18.07.
09:30  Doručak i odjava iz hotela.
11:00  Šoping u Istanbulu i odlazak uveče.
19.07.
11:00  Dolazak ujutru.
Detaljan plan programa festivala će naknadno biti poslat 1 mesec pred početak festivala.

JUL 2022.

Antalija, Turska

Cena:  519 evra

Cena je data u € na bazi 2 polupansiona i 6 ALL po osobi sa prevozom. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Rok za prijavu:   15.06.2022.
 
Učesnici će biti smešteni u hotelima sa 4* u Istanbulu i Antaliji, u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.
Prvih 200 kandidata biće smešteno u hotelu Hilton u Istanbulu na bazi polupansiona. Ostali učesnici biće smešteni u hotelu iste kategorije.
U Antaliji - Side, svi učesnici će biti smešteni u luksuznom hotelu sa 4* zasnovan na ALL INCLUSIVE (neograničeno jelo i piće tokom boravka).
Cena UKLjUČUJE:
- 2 noćenja u Istanbulu na bazi polupansiona (doručak i večera) u hotelu HILTON (za prvih 200 prijava) ili hotelu iste kategorije
- 6 noćenja u Antaliji u luksuznom hotelu sa 4* baziranom na  ALL INCLUSIVE
- WSC program sa zabavnim i sportskim aktivnostima
- Iznenađenja za MATURANTE
- Zabava sa poznatim DJ-em
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Istanbul - Antalija - Istanbul - Beograd
- Vodič
Cena ne uključuje:
- Fakultativni izleti
- Putno osiguranje koje morate dobiti u agenciji
Način plaćanja:
- 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana da je rezervacija otkazana.
- Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS, br. 52/2019 Član 35 stav 16 tč. 1)
- U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
Važne napomene:
Svaki putnik mora imati važeće putno osiguranje
Organizator zadržava pravo promene u programu, i svi učesnici će biti obavešteni na vreme o istim. Prijavom prihvatate sve uslove programa.
Istražite čarobnu Tursku sa Wonder Camp!
1. Razgledanje Istanbula - Svetska istorija na dlanu
Vodimo vas u slavnu prošlost u sedištu osmanske države. Od najpoznatije sultanske palate - Topkapi do Plave džamije, Aja Sofije, hamama Hurrem Sultana, prelepog pogleda sa kule Galata, vodimo vas do najpoznatijeg trga u Istanbulu - Taksima. Posetićemo naravno i Kapele Čaršija i najpoznatiji univerzitet u Istanbulu. Dvodnevna poseta koju će Vonder Kamp učiniti da pamtite ceo život.
2. Noćno krstarenje Bosforom
Jedinstvena večernja zabava sa DJ-om na brodu i krstarenje Bosforom. Zabava na otvorenom sa prelepim pogledom i muzikom za svaki ukus. Veče kao u bajci.
3. Adrenalinski rafting u kanjonu Koprulu
Ako ste ljubitelj adrenalina, ondak je ova ekskurzija sigurno za vas. Divna priroda, adrenalin i izvanredno iskustvo. Svakako ga preporučujemo celoj vašoj kompaniji.
4. Zabava na gusarskom brodu - Budi pirat na brodu Dejvija Džouns
Super zabava brodom na Mediteranu. Zabavite se kao gusar. Brod vas vodi do privatne plaže sa tirkiznom vodom i brojnim iznenađenjima.
5. Posetite jedan od najvećih akva parkova - nezaboravne ludorije
Ako ste ljubitelj Aqua Parkova, svakako bi trebalo da posetite jedan od najvećih Aqua Parkova u Evropi. Mnogo aktivnosti i sjajan dan za pamćenje.
You don't have permission to register