TOP

Teodosis

(0 Reviews)
Vila Teodosis se nalazi u samom centru Neos Marmarasa, na samom šetalištu, gde se nalazi veliki broj prodavnica, kafići, restorani i supermarket. Od mora je udaljena 50m a od gradske plaže je udaljena 450 m.
Vila raspolaže veoma lepim i komfornim 1/2+1 studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom i mikrotalasnom. Kupatilo ima tuš kadu. Svaki studio poseduje plazma TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Pomoćni ležaj je široka fotelja koja se razvlačenjem pretvara u redovan ležaj. Svaki studio poseduje terasu na kojem se nalaze sto i stolice.
Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo); WiFi – DA; Parking – NE;
Program putovanja:
1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h (tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Neos Marmarasu.
12. dan – Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji).
13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.
LEGENDA:
· 1/2, 1/2+1 studio - smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.
- cene označene zvezdicom *– paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
- Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
- Korišćenje klime u julu i avgustu
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove i fakultativne izlete
- boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana
POPUSTI I DOPLATE:
- deca od 0 – 1.99 godine, besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
- dete od 2 – 6,99 godina , besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( nema krevet)
- dvoje dece od 2 – 6,99 godina ostvaruju popust po 50% ( dele isti krevet)
- deca starija od 7 godina ne mogu da dele isti krevet
- U bilo kom smeštajnom objektu, apartmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom krevetu, (punoplatežna osoba + dvoje dece)
- Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).
- Za 1/1 sobu 85% od cene aranžmana za 1/2 sobu.
NAČIN PLAĆANJA:
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
     

Organizator putovanja ima licencu OTP 234/2021 kategorija licenca A. Uz Ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora

You don't have permission to register