TOP

Long beach resort 4*

(0 Reviews)
Lokacija
Nalazi se u južnom delu grada, oko 17km od centra Hurgade i aerodroma.
Opšti podaci
Hotel je izgrađen 2001. godine i sastoji se iz 912 soba, poseduje privatnu peščanu plažu, dugu oko 1km.
Hotel nudi dobru uslugu, ukusnu hranu po svetskim standardima i ljubazno osoblje. Zbog svog sadržaja i organizacije istog ovaj hotel se preporučuje i parovima i porodicama sa decom.
Za decu tu su dva igrališta, mini klub, akva park.
Plaža
Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži  dužine oko 1.100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.
Smeštaj
Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj, TV, mini bar (dopunjuje se jednom velikom flašom vode po sobi), terasa/balkon/veranda/prozor od poda do plafona, sef. Smeštajne jedinice su skromnije uređene i nisu renovirane, nalaze u glavnoj zgradi, family delu i vila aneksu.
Plaća se: room service, Wi-Fi internet, telefon.
Hrana i piće
Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera  ( samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima.  La Casina (italijanska kuhinja) i Podium  (internacionalna kuhinja) su dva a’ la carte restorana koja su gostima dostupna besplatno jednom tokom boravka od minimum 5 noći uz prethodnu rezervaciju. Užina se služi u Pool an Beach barovima u tačno određenim terminima.  Pića su besplatna u  restoranima u toku obroka, kao i u sledećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci i užine u odeđeno vreme na određenim mestima.
Palaća se : sva pića posle ponoći, uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Ostali sadržaji
Lekar, apoteka, rent a car, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.
Sport i zabava
Hotel u svom sastavu ima 6 bazena, akva park sa 7 tobogana. Tokom zimske sezone se greju dva bazena, akva park se ne greje (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od sportskih aktivnosti, dostupni su: tenis, mini golf, bilijar, stoni tenis, kao i ostale dnevne animacije i večernji program. Wi Fi internet je dostupan u Aqua Lounge.
Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Gosti mogu da koriste besplatno teretanu.
Plaća se : sauna, tursko kupatilo, jacuzzi i masaže i ostali tretmani.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornisti.

Pregled

0.0
Rating 0
Higijena 0
Lokacija 0
Usluga 0
You don't have permission to register